Σας καλωσορίζουμε  στην ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου μας

Σας καλωσορίζουμε
στην ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου μας

γνώση

Μεταδίδουμε γνώση
με αγάπη στα παιδιά σας

Μουσική

Μουσική, αναπτύσσει   
την δημιουργικότητα και την φαντασία

Γυμναστική

Γυμναστική, ανάπτυξη του συντονισμού και ισορροπίας

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2013 JoomlaWorks Ltd.

Το Νηπιαγωγείο μας - Heidi Land Kindergarten

Το νηπιαγωγείο Heidi Land βρίσκεται στον Στρόβολο στην Παρνασού 20. Δημιουργήθηκε το 2000 από ανθρώπους με γνώση , αγάπη και μεράκι για τα παιδιά.

Το κτίριο είναι ιδιόκτητο, 1000ΤΜ Σχεδιάστηκε από ειδικό αρχιτέκτονα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Στόχος και Σκοπός του Heidi Land είναι να βοηθήσουμε το παιδί να γνωρίσει τον εαυτό του, να επικοινωνήσει με τους άλλους και να επιδράσει αμφίδρομα στο περιβάλλον που ζει.

Τα χρώματα  που μαθαίνουμε στην πρώτη παιδική ηλικία, θέλουμε εδώ στο σχολείο μας, να τα μετατρέψουμε σε πολύχρωμες αχτίνες που θα τις θυμόμαστε για πάντα. Εμείς, εσείς και τα παιδιά.

 

Η Φιλοσοφία μας

Σκοπός μας με την βοήθεια των συνεργατών μας είναι:

  • Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και τις κατάλληλες συνθήκες για την αρμονική ανάπτυξη του παιδιού.
  • Να ενεργοποιήσουμε και να καλλιεργήσουμε τις σωματικές, πνευματικές και κοινωνικές τους δυνατότητες, με σεβασμό στις ιδιαίτερες ξεχωριστές ικανότητες του κάθε παιδιού.
  • Να συμβάλουμε στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του, μέσα σε ένα χαρούμενο, ευχάριστο κλίμα ασφάλειας, ζεστασιάς, αγάπης και ενθάρρυνσης γνωρίζοντας την σπουδαιότητα των πρώτων χρόνων της ζωής για την μελλοντική του ανάπτυξη.
  • Στο Heidi Land εργαζόμαστε με συνέπεια προς το στόχο αυτό και πάντα με την συνεργασία γονιών – εκπαιδευτικών, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία του παιδαγωγικού μας έργου.
heidi land gindergarten video